Korte introductie Wim Klein Willink, Lijsttrekker VVD Berkelland

Mijn naam is Wim Klein Willink. Inmiddels gekozen als lijsttrekker van VVD Berkelland woonachtig en werkzaam in het mooie Berkelland op boerderij “Scharpenoord”, waar ik ben geboren en getogen in het buitengebied van Geesteren (nabij Borculo).

Getrouwd met Anja en samen hebben we 4 kinderen, een zoon (26 jaar) en drie dochters (24 jaar). Inmiddels zijn allen klaar met hun studie en zijn er nu nog twee thuiswonend.


Samen met mijn zoon ben ik werkzaam op onze melkveehouderij die al meerder generaties in de familie is. Daarnaast ben ik sinds jaar en dag actief in verschillende besturen.


Momenteel ben ik actief als voorzitter van LTO Berkelland en zit ik in de RvC van OVM verzekeringen en ben ik bestuurslid van de Oranje Vereniging Geesteren.


Het politieke virus is al lang aanwezig (vader actief geweest als raadslid/wethouder VVD).


De laatste tijd begon het meer te kriebelen vandaar mijn kandidaatstelling. De VVD is mijn partij en het vertrouwen waard. Samen gaan wij voor een veilig en welvarend Berkelland waar zorg en duurzaamheid thema’s van vandaag zijn.


Als “nieuwkomer” heb ik het vertrouwen van de VVD leden gekregen om de kar te trekken, evenzo hoop ik het vertrouwen van de kiezer in maart 2018 te krijgen.