Maak kennis met: Ben Hasselo

Maak kennis met de personen op de lijst! Dit keer stelt Ben Hasselo zich aan u voor door het beantwoorden van 10 persoonlijke vragen.

Profiel


Naam:
Ben Hasselo
Woonachtig in:
Eibergen, tegen Rekken aan1. Waar ben je geboren: 

Daar waar ik woon, ben ik geboren.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een akkerbouwbedrijf en heb tevens een bedrijf in de ongediertebestrijding. Ook ben ik voorzitter van het Verantwoordingsorgaan van BPL pensioenen en van de Sectorcommissie Open Teelt bij Colland Arbeidsmarktbeleid.
 
3. Wat is het mooiste aan Berkelland?

Alhoewel heel Berkelland mooi is, is de omgeving van Rekken het mooist. De combinatie van landbouw met natuur is daar prachtig!

4. Waarom in de politiek?

Ik heb veel landelijk bestuurlijke ervaring, deze wil ik graag inzetten om de Berkellandse Raad te dienen. De denk- en handelswijze van de VVD spreekt mij het meest aan. 


5. Wat is/zijn je hobby(’s)?
Mijn hobby’s zijn naast mijn werk, het voorzitterschap van het Rekkens Volksfeest, motorrijden, tennis en sleutelen aan machines.

6. Waar word je blij van?
Als mensen, zich gelukkig en tevreden voelen.
 
7. Waar word je verdrietig van?
Wanneer mensen onrecht wordt aangedaan.
 
8. Wat heb jij waar anderen iets aan hebben?
Mijn brede kennis wil ik graag ten dienste stellen aan de gemeentelijke besluitvorming. Hiermee ga ik proberen te zorgen voor veel nuance in de gemeenteraad.
 
9. Heb je ook iets waar je niet zo goed in bent?
Ik weet niet of het slim is om dit te vertellen, maar ik ben niet zo goed in 'nee' zeggen wanneer mensen mij om een gunst vragen.
 
10. Wat is je guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure is om dingen aan te wakkeren en die later door anderen worden uitgevoerd. Dat geeft een heel bevredigend gevoel.


Ben Hasselo is onze nummer 6 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.