VVD Berkelland bij Bronkhorst High-tech Ruurlo

Op vrijdag 16 maart j.l. heeft lijsttrekker Wim Klein Willink in zijn campagne eend samen met de Ruurlose kandidaten Marcellino Kropman en Wim Roekevisch een werkbezoek gebracht aan Bronkhorst High-tech. Er is met de directie gesproken over de ontwikkelingen bij Bronkhorst High-tech. Dit mooie bedrijf verdubbeld haar personeelsbestand ongeveer iedere 10 jaar.

Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wil dan ook graag dat het personeel in de nabijheid van het bedrijf woonachtig is. De directie van Bronkhorst High-tech zou graag zien dat er in Berkelland een starters-project wordt ontwikkeld om onder andere voor jonge werknemers een woonplek in de buurt van het werk te realiseren. Bronkhorst High-tech zou eveneens graag in zo’n project willen participeren.

De VVD heeft al eerder in de raad van oktober aandacht gevraagd voor blijvende mogelijkheden van woningbouw in Ruurlo, met name op het plan Leusinkbrink, mede in het kader van de uitbreiding van dit bedrijf.

Tijdens dit werkbezoek is nogmaals benadrukt dat de VVD zich in de nieuwe raad hard zal maken om aan de duurzaamheidswensen en dus woningbouw mogelijkheden moet blijven.

Berkelland groeit: kies voor doen!