#3 Wim Klein Willink: Als Berkellander wil ik het beste voor Berkelland

Mijn hele leven woon en werk ik al op de plek waar ik ben geboren en getogen namelijk op boerderij “Scharpenoord” gelegen aan de Berkel nog net in Geesteren. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte Berkellander ben. Getrouwd ben ik met Anja en samen hebben we vier kinderen en inmiddels ook al 6 kleinkinderen.

De boerderij, een melkveehouderij run ik in maatschap met mijn vrouw een zoon. Daarnaast heb ik zitting (en ook gehad) in meerdere besturen. Naast het werk op de boerderij zorgt dit voor een mooie afwisseling waar ik ook weer energie uit kan halen en uiteraard verbreedt het je horizon.

Voor de verkiezingen van 2018 ben ik gevraagd of ik wilde deelnemen en eventueel op een verkiesbare plek voor de VVD wilde gaan staan (op dat moment was ik voorzitter van LTO Noord en had ik veelvuldig contact met verschillende fracties). Tijdens een van de algemene ledenvergadering ben ik gekozen tot lijsttrekker. Dit resulteerde dat ik in maart 2018 in de raad ben gekomen voor de VVD fractie.

Met 4 raadsleden en een wethouder in het college heeft de VVD zich zeker op de kaart gezet in de afgelopen 4 jaar. Voor mijzelf was het dan ook een leerzame periode als vicefractievoorzitter en ook de deelname in verschillende raadswerkgroepen heeft hieraan bijgedragen. Meerdere belangrijke zaken zijn de revue gepasseerd, maar er liggen nog dossiers en er komen nog zaken waar ik mij graag voor in wil zetten de komende vier jaar.

Als Berkellander wil ik het beste voor Berkelland de plek waar ik woon, werk en leef.